IRAN: Persian bread making / Produkcja perskiego chleba

6 thoughts on “IRAN: Persian bread making / Produkcja perskiego chleba

  1. Nina (@all tom bell) 17/03/2013 / 7:35 pm

    Hello! Thanks for liking my posts at all tom bell blog! I’m honoured.🙂

  2. Justyna 20/03/2013 / 8:14 am

    Nie wiem czy to samo jadłam w Libii , mówiono tam na ten chleb hobza . Był to okrągły płaski placek , po jedzeniu przez pół roku hobzy zatęskniłam za naszym polskim chlebem zwłaszcza razowym🙂

    • traveleum 20/03/2013 / 9:13 am

      Również we wschodniej Turcji był podobny chleb, ja zatęskniłem za naszym “razowcem” już po 2 tygodniach🙂

      • Justyna 21/03/2013 / 11:57 am

        )) bo jednak egzotyka , egzotyką a razowiec z domowym smaluszkiem i kiszonym ogórkiem pod zmrożona wódeczkę ;)) nie sobie równych ;)) Pozdrawiam serdecznie🙂

  3. Justyna 21/03/2013 / 11:58 am

    brakujące ma —–> nie ma sobie …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s